dilluns, 16 de novembre del 2015

CliniFam i Jornades de Residents 2015


El cap de setmana passat es van celebrar a Castelló de la Plana les Jornades de Residents i el congrés de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitaria, el CLINIFAM.

Revisions de temes clàssics de l'Atenció Primaria com la Diabetes o l'EPOC i d'altres no tan comuns com la possibilitat de prescriure aplicacions als pacients; nous formats de difussió com el "Chester", que va assentar a experts en Anticoagulació i Vacunes per debatre front a front; i la possibilitat de reunir en un mateix espai a professionals de l'Atenció Primària en un espai on compartir experiències i coneixements.

El residents del centre de salut de Moncada van participar activament tant de la jornada com del congrés. Susana Camacho, R3, va organitzar un taller sobre les interaccions medicamentoses a les jornades; i entre Lourdes Sánchez(R2), Javier Aznar(R1) i Susana, ajudats pels seus tutors José Galán i Esteve Puchades, es van presentar dos casos clínics i una experiència en el Clinifam, que exposem després del salt.

Esperem repetir l'any que ve en el congrés i compartir noves experiències de totes aquelles petites històries que aconteixen al voltant del nostre centre.


Cas Clínic: Doctor, me duele el hígado



Cas Clínic: Doctor, cada vegada me fatigo más


Experiència: Consulta d'infiltracions al centre de Salut

                 

4 comentaris:

  1. Anim als tres.
    Ho esteu fent molt be. Esteve

    ResponElimina
  2. Anim als tres.
    Ho esteu fent molt be. Esteve

    ResponElimina
  3. Gràcies als nostres tutors Esteve Puchades i José Galán per la seua ajuda en les comunicacions del congrés, i també per les recomanacions i paciència de tots els dies. Javi, Lourdes i Susana.

    ResponElimina